perjantai 21. maaliskuuta 2014

Black jumpsuit day & night

Black jumpsuit
Täällä Sveitsissä lämpötila on noussut jo kivasti yli 15 asteen päivisin. Aamuisin on tosin vielä viileää, mutta päivisin tarkenee ohuella takilla. Eilen otin käyttöön ensimmäistä kertaa tänä vuonna ballerinat! Mikä ihana fiilis kun ei tarvitse enää tunkea jalkoja hiostaviin ja kuumiin nahkasaappaisiin. Voisin tällä viikolla viedä neuleet ja muut talvivaatteet alakerran kellariin. Samalla toivotan tervetulleiksi mekot, shortsit ja kesäkengät!

Kevään lämmöstä inspiroituneena tein kollaasin mustan jumpsuitin ympärille, jonka tilasin jokin aika sitten Asokselta. Haalari on siitä kätevä, ettei tarvitse erikseen miettiä ylä- tai alaosaa erikseen. Asusteita muuttamalla ja sekoittamalla keskenään, yhdestä vaatteesta saa monta ilmettä. Ja mikä tärkeintä, asu on mukava päällä! En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan kollaasista inspiroituneena asua päivään sekä iltaan. 

1 kommentti:

  1. Voi, täälläkin vaikutti hetken niin lupaavalta ennen kuin pakkaset tulivat taas... Mutta ihan pian voi toivottavasti kevättakin korkata... :)

    VastaaPoista