tiistai 18. maaliskuuta 2014

My makeup essentials

My makeup essentials
Päivittäin käyttämäni meikkituotteet yhdessä kollaasissa.

Suosikki ripsivärini on Lancomen Hypnose Doll Eyes. Ripseni ovat melko lyhyet, mutta kaarevat. Kun jätin ripsipidennykset pois omat ripset tuntuivat aivan olemattomilta. Tämä ripsari kuitenkin tekee ripsistä todella näyttävät! Saman merkin eyeliner levittyy unelman pehmeästi iholle. Sävy on todella intensiivisen musta.

Clarinsin aurinkopuuteri kuuluu suosikkeihini sävynsä puolesta (ei ole liian tumma, eikä oranssi). Useamman sävyn aurinkopuuterit ovat siinä mielessä hyviä, että niistä saa aina hyvän lopputuloksen sävyjä sekoittamalla.

Meikkivoiteita olen kokeillut laidasta laitaan erilaisia, mutta tämä Lancomen Teint Miracle on muodostunut suosikiksi. Itselläni on sävy nro 2. Meikkivoide on kevyt sekä kosteuttava, sekä se sisältää myös suojakertoimen 15. Toinen suosikkini on MAC Studiofix fluid, joka on huomattavasti peittävämpi ja paksumpi. Garnierin peiteväri pelastaa tummat silmänaluset aamuisin. Tuotetta on helppo levittää kuulamaisen pään avulla.

Urban Decayn Naked luomiväripaletissa on todella hyvät sävyt. Pigmenttisyys on loistoluokkaa, samoin pysyvyys. Tämä paletti lähtee aina myös matkoille mukaan. Tilasin hiljattain myös uuden luomiväripaletin (Naked 3) samalta merkiltä. Odottelen sitä vielä saapuvaksi. Kerron kommentteja siitä siis myöhemmin kun saan sen testiin.

Tällä hetkellä käytössä on Bobbi Brownin vaalean pinkki poskipuna, joka mahtuu kokonsa puolesta pieneen meikkipussiin. En ole poskipunien suuri fani, mutta varsinkin kun iho näyttää todella elottomalta, saa punasta heti piristystä kalpeaan lookkiin.

MAC lipglass huulikiilloissa on hyvä pysyvyys ja tarpeaksi pigmenttiä. Tätä laitan joskus huulipunan päälle, mutta usein riittää vain kiilto. Saman merkin huulipunat ovat myös todella hyviä, mutta niitä ei tule käytettyä päivittäin. Meikin viimeistelee MAC Mineralize Skinfinish sävyssä light medium, jota sudin puuterisiveltimellä koko kasvoille.

Mitkä ovat teidän luottotuotteenne?

2 kommenttia:

  1. Hmm.. Mulla ei ehkä vielä ole löytynyt niitä the tuotteita, kokeilen edelleen uutta merkkiä uutta hankkiessani. Silmänympärysvoide on kuitenkin aina Clinicin All about eyes ja ripsiväri (liian) usein Lumenen.

    VastaaPoista
  2. Voisin tehdä vielä erillisen jutun ihonhoidosta ja tuotteista, joita eniten käytän. Jos joku on kiinnostunut... :)

    VastaaPoista